Vuurwerk Diemen

Bent u op zoek naar kwalitatief vuurwerk tegen een scherpe prijs in de regio van Diemen? Dan zit u bij vuurwerkwinkel Klarenbeek Vuurwerk helemaal goed. Met een ruime collectie A-merken en een divers vuurwerk assortiment is er voor iedereen wel wat te vinden. Onze vuurwerkwinkel is slechts 15 min. rijden vanaf Diemen en is daarom voor veel ‘Diemenaren’ een jaarlijks bezoek.

Klarenbeek Vuurwerk bestaat al ruim 35 jaar en dat is niet voor niks. Vuurwerk van hoge kwaliteit tegen een lage prijs zorgt ervoor dat mensen blijven terugkomen. Bekijk & bestel ons assortiment online en haal uw vuurwerk enkele dagen voor de jaarwisseling op in onze vuurwerkwinkel!

Bekijk ons vuurwerk assortiment

» Compoud flowerbeds » Kindervuurwerk » Siervuurwerk » Bekijk het volledige assortiment


Het gemak van vuurwerk kopen via onze webshop

Een andere reden dat wij jaarlijks weer veel mensen uit Diemen in onze vuurwerkwinkel mogen verwelkomen heeft te maken met de mogelijkheid tot vuurwerk online kopen. U vindt ons gehele assortiment & onze aanbiedingen in onze webshop. Zo kunt u in alle rust bekijken welk vuurwerk wij allemaal in ons assortiment hebben en wat aansluit bij uw wensen en budget.

Echter is het volgens de wet niet toegestaan om vuurwerk te verzenden. We moeten u daarom wel vragen om het vuurwerk af te halen in onze vuurwerkwinkel. Gelukkig hebben we ervoor gezorgd dat ook dit vlekkeloos verloopt. Door te werken met ‘afhaalblokken’ kunt u zelf kiezen wanneer u het op komt halen en hoeft u nooit lang in de rij te staan. Ook scheelt dit de stress van het in een drukke winkel uw vuurwerk moeten uitzoeken.

Ruim assortiment met diverse A-merken

Klarenbeek Vuurwerk beschikt over een ruim assortiment siervuurwerk, knalvuurwerk en kindervuurwerk. Dit van bekende A-merken als Vuurwerkmania, Red Wire en Bestseller. Met deze merken bent u verzekerd van een knallende afsluiting van het jaar.

Geef bijvoorbeeld aan ware show aan vrienden, familie en kennissen met onze grote compound flowerbeds, onder het genot van champagne en oliebollen. Oud & nieuw is elk jaar weer een feestje en daar hoort vuurwerk bij!