Corona maatregelen

In verband met de Corona maatregelen vragen wij u om uw vuurwerk zoveel mogelijk online te bestellen. Zo zijn wij in staat om voor een goede spreiding van klanten te zorgen.

Wij hebben onze winkel zo ingericht dat u veilig uw vuurwerk kunt komen kopen en/of afhalen.  De corona maatregelen zorgen er voor dat wij ons werkwijze hebben moeten aanpassen. Om een vlotte doorstroming van klanten te hebben is ons assortiment dit jaar aangepast. Iets minder producten dan u van ons gewent bent maar uiteraard hebben wij de top producten behouden. Minder items betekend een snellere order verwerking en dus voor u een minder lange wachttijd!

Ook hebben wij de afhaalblokken verkleint naar een half uur i.p.v. 2 uur. Kom alstublieft op de tijd die u heeft aangegeven bij uw bestelling. Ook zo zorgen we voor een vlotte doorstroming!

Volg de aanwijzingen van ons personeel op en sta ook buiten netjes op 1,5 meter van elkaar.

Sommige compound producten zitten verpakt in een staal mandje. Door de corona maatregelen kunnen wij deze dit jaar niet voor u verwijderen. Doe dit thuis voor oudejaarsavond zodat u dit niet om 12 uur nog moet doen!